پنکیک سیب زمینی ، از غداهای نو ظهور و فوق العاده ی این روزهای اروپاست که مصرف آن به همراه خاویار علاقمندان بسیار زیادی پیدا کرده است. بنابراین، تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز آماده سازی این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه خاویار، به طور کامل و اصیل آشنا کنیم:

مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی با خاویار:

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غداخوری آرد سفید
  • پوست و آب ۲ عدد لیمو
  • یک قاشق نمک طعام
  • یک قاشق فلفل سیاه
  • خاویار اصل ایرانی
  • روغن زیتون طبیعی برای پخت
  • یک چهارم پیمانه کرم فرش
  • یک دوم پیمانه پیاز قرمز خردشده

پنکیک سیب زمینی با خاویار

دستور پخت پنکیک سیب زمینی با خاویار

پنکیک سیب زمینی، از غداهای جدید و فوق‌العاده لذیذ این روزهای اروپا بوده که مصرف آن به همراه خاویار علاقه‌مندان بسیار زیادی پیدا کرده است. بنابراین، تصمیم گرفتیم تا شما را با طرز آماده‌سازی و پخت این غذای لذیذ و خوشمزه به همراه خاویار، به طور کامل آشنا کنیم:

  1. درست شبیه به طرز تهیهٔ کتلت، ابتدا سیب زمینی، آرد و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و به آن آب لیمو، نمک و فلفل به‌میزان کافی اضافه می‌کنیم.
  2. پیاز را اضافه کرده و سپس آن‌ها را در روغن زیتون مخلوط و سپس سرخ می‌کنیم.
  3. پس از آماده‌سازی و پخت کامل غذا، بر روی آن کرم فرش، سبزیجات معطر قرار می‌دهیم.
  4. در نهایت خاویار را به این خوراکی لذیذ اضافه می‌کنیم تا آمادهٔ سرو شود.

نکته: از عوامل تفاوت‌ساز بین کتلت و پنکیک سیب زمینی، می‌توان به سایز پخت این دو نسبت به یکدیگر اشاره کرد.

نوش جان!