مواد لازم برای تهیه بشقاب مخصوص باهو خاویار

دستور پخت بشقاب مخصوص باهو خاویار

ما در باهو خاویار یک بشقاب بسیار پرطرفدار و دوست داشتنی داریم:

«بشقاب مخصوص باهو خاویار!»

بشقابی که از طعم بی‌نظیر و خاصی برخوردار است و بیشتر مواد اولیهٔ آن را هم می‌توانید به راحتی و با چند کلیک از سایت ما خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید. این دستور غذایی برای اولین بار در وبسایت باهو خاویار منتشر می‌شود‍!

بشقاب مخصوص باهو خاویار

برای تهیهٔ این غذای لذیذ قدم‌به‌قدم طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. در مرحلهٔ اول، نان تست را با قالبی دایره‌ای شکل برش دهید و آن را به شکل دایرهٔ بدون لبه در اختیار بگیرید (در صورت استفاده از نان بروشکتا از این بخش صرف نظر شود)؛
  2. حالا سطح آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید؛
  3. تخم مرغ‌ها را آ‌ب‌پز کنید و به صورت رنده‌شده دور تا دور نان و بر روی پوره قرار دهید؛
  4. در مرحلهٔ چهارم نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز اضافه کنید و سپس، خاویار اصل ایرانی یا تخم ماهی (اشپل ماهی) قزل آلا را در وسط نان و بر روی پوره قرار دهید؛
  5. حالا نوبت اضافه‌کردن فیله ماهی دودی است. فیله ماهی دودی‌شدهٔ استورژن یا قزل آلای باهو خاویار را به صورت عمودی در تخم مرغ و پوره فرو کنید؛
  6. سبزیجات معطر مانند شوید را بر روی کل خوراک قرار دهید و سپس با کمی لیمو بشقاب‌تان را تزیین کنید.

بشقاب مخصوص باهو خاویار آماده است! نوش جان!