پیاز شکم پر و خاویار

D6259874-231F-4F3A-8EF3-F22386FA328D

زمان آماده سازی:45 دقیقه

زمان کل : 2 ساعت و 45دقیقه

تعداد:10-12 نفر

-این دستور پخت شامل کل پیاز میشه . چیزی دور ریخته نمیشه

2 پیاز سایز معمولی قرمز

2 پیاز اسپانیایی

2پیاز شیرین

1/2 لیوان مایونز

1/2 کرم ترش

1/2قاشق چایی خوری پودر پیاز – نمک-فلفل

خاویار قزل آلا و خاویار کلاسیک

برای سرو کردن کمی سیب زمینی

 

مرحله 1 :

فر رو روی دمای350 تنظیم کنید

بااستفاده از یک چاقو پایه پیاز را ببرید-

و اونهارو ایستاده داخل سینی بزاریز – 1ساعت و 30 دقیقه بزارید توی فر تا نرم شه – بزارید سرد شه

 

مرحله 2:

از یک چاقو استفاده کنید- خیلی آرام 1/2 اینچ از بالای پیاز ببرید.از یک قاشق کوچک استفاده کنید- 2تا3 لایه از قسمت پخته شده جدا کنید داخل لیوان

اونهارو داخل یک کاسه بریزید مایونز و کرم ترش و پودر پیاز رو قاطی کنید و با مهربانی از نمک و فلفل استفاده کنید

روش ررو بپوشونید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید

کاپ های پیاز رو در دمای اتاق قرار بدید.

مرحله 3:

با قاشق مواد را داخل کاپ پیاز بریزید و روی آن را با خاویار مورد نظر بپوشونید

میتونین روش سیب زمینی رنده کنید